Petgood Hundgodis - Insektsprotein 100g

  • 59 kr

Vårt Petgood Hundgodis med insektsprotein är ett läckert snack som är perfekt för din hund. Det är fullt av antioxidanter från nordiska bär, prebiotika för att

I lager.
Lagersaldo: 6
Dela

Vårt Petgood Hundgodis med insektsprotein är ett läckert snack som är perfekt för din hund. Det är fullt av antioxidanter från nordiska bär, prebiotika för att stödja tarmhälsan och har ett lågt kalori- och fettinnehåll. De små, semi-mjuka godisarna är formade som ett hjärta - för kärleken till hundar och vår planet. Med det här godiset kan du ge din hund en hälsosam snack som passar alla hundar, även de med foderallergi. Smakar gott, gör gott! Låt din hund njuta av Petgood Hundgodis med insektsprotein – det är ett perfekt val för din älskling.

Lågt kalori- och fettinnehåll:

Vårt hundgodis har ett lågt kalori- och fettinnehåll för att vara ett hälsosamt snack, som passar alla hundar.

Stöttar tarmhälsan:

Godiset innehåller jästcellväggar, en naturliga källa till prebiotika som matar de goda tarmbakterierna och gynnar en frisk tarmflora.

Antioxidanter från bär:

Nordiska bär bidrar med naturliga antioxidanter och en god, söt smak.

Med insektsprotein:

Den enda animaliska ingrediensen; högkvalitativ och kan passa hundar med foderallergi.

Innehåll: Ärtstärkelse, kikärtor, ärtor, glycerin, Larver av svart soldatfluga (Hermetia illucens) (4%), sötpotatis, torkad morot, linfrö (2%), olivolja (1%), cellulosa, jäst (inklusive jästcellväggar (500 mg/) kg)), mineraler, torkade tranbär (0,02%), torkade blåbär (0,02%), torkade hallon (0,02%), torkade röda vinbär (0,02%), torkade björnbär (0,02%).

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR: Råprotein 14%, fetthalt 4%, råfiber 4,4%, råaska 3,0%, vatten 19%