Njordpet Osttugg | Vegetariskt & Fettsnålt

  • 119 kr

Ge din fyrbenta vän en smakrik överraskning med Njords osttugg – ett vegetariskt tuggben som kombinerar smak och hälsa på bästa sätt. Tillverkat av 100% svensk

I lager.
Dela

Ge din fyrbenta vän en smakrik överraskning med Njords osttugg – ett vegetariskt tuggben som kombinerar smak och hälsa på bästa sätt. Tillverkat av 100% svensk ekologisk komjölk, varje osttugg är skapat genom en omsorgsfull process av ystning, pressning och lufttorkning i Njordpets tuggfabrik i Bålsta, utanför Stockholm. 

Njords osttugg är ett oemotståndligt alternativ, helt fritt från tillsatser. Men vad som gör det ännu bättre är dess höga innehåll av protein och kalcium. Under tillverkningsprocessen avlägsnas huvuddelen av mjölkens laktos- och fettinnehåll, vilket gör osttugget till en hälsosam belöning för din hund. Osttuggen passar alla hundar.

Dessutom har vi ett lyxigt tips för dig – när det bara är en liten bit kvar av osttugget, lägg det i färskt vatten i några minuter och micra det i cirka 30 sekunder på medelhög effekt. Resultatet är en läcker och knaprig ostsnack som din hund kommer älska.

Njords osttugg är:

Tillverkat av 100% ekologisk svensk komjölk

Fri från tillsatser

Främjar din hunds tandhälsa

Rikt på protein och kalcium

Lågt laktos- och fetthalt

Utan spannmål eller gluten

Lufttorkat

Ge din hund smaken av lyx med Njords osttugg – det perfekta valet för smak och välbefinnande i varje tugg.

Innehåll: 100% ekologisk svensk komjölk, en skvätt citrusjuice för ystningen och en nypa salt för dess naturliga konserveringsegenskaper.

Analytiska beståndsdelar: Protein 66%, fukt: 17%, råfett: 8%, råaska 5% (mineraler).