Two Face Kampleksak | Rolig och utmanande hundleksak

  • 229 kr

Utforska vår mångsidiga Two Face - hundleksak som är perfekt för aktiva stunder med din hund. Med en smart desig och tillverkad i Sverige är detta den ultimata

I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

Two Face - Den Mångsidiga Hundleksaken för Aktiva Stunder!

Vår Two Face-hundleksak är det ultimata valet för hundägare som söker en mångsidig och praktisk leksak för sina fyrbenta vänner. Den här leksaken är inte bara rolig utan också enkel att ta med sig överallt.

Med en smart design som kombinerar en expander i mitten, fårskinn i ena änden och en Kong small i den andra, erbjuder Two Face en mängd aktiviteter för din hund. Den mjuka fårskinnsdelen tillfredsställer din hunds tuggbehov, medan Kong small-delen är perfekt för kast och gripande.

Two Face är inte bara funktionell utan också stilren. Den har en elegant svart-vit design som kommer att passa perfekt i din hunds leksakssamling. Dess kompakta storlek gör den också idealisk att ta med på promenader eller resor. 

Denna leksak är inte bara underhållande för din hund utan även enkel att hålla i för dig som tränare. 

Ge din hund den roliga och mångsidiga leksaken den förtjänar med Two Face. Beställ din idag och låt din hund njuta av timmar av glädje och aktivitet!


Tillverkad: Sverige

Mått: Kongen är Small (7,5 x 5 cm) och fårskinnet 14 cm