Limiterade Julleksaker för Hunden - Slitstarka och Festliga Julkransar, Tillverkade i Sverige

  • 149 kr

Ta del av vår exklusiva och limiterade kollektion av julleksaker för hunden. Tillverkade i Sverige i vår ateljé med oeko-tex certifierad fleece i festliga julig


I lager.
Dela

Ta del av vår exklusiva och limiterade kollektion av julleksaker för hunden. Tillverkade i Sverige i vår ateljé med oeko-tex certifierad fleece i festliga juliga färger, dessa leksaker är mer än bara juliga dekorationer. De är hundleksaker som är tåliga och skapade för att stå emot tuffa tag. Vår prioritet är säkerheten för ditt husdjur, därför är dessa leksaker helt fria från giftiga ämnen och tillverkade med omsorgsfullt utvalda material.Dessa hållbara och robusta leksaker är utformade för att tillgodose hundars lekbehov i alla storlekar. Fånga julens stämning samtidigt som du ger din hund en aktiv och rolig upplevelse. Varje limiterad julkransformad hundleksak är designad för att stimulera och roa din hund under hela julperioden.

Ge din hund det bästa av det unika och handgjorda med Nordiska Tassars limiterade julleksaker. Skapa en minnesvärd jul för din fyrbenta vän med produkter av europeisk kvalitet som garanterar säkerhet och glädje!


Tillverkade: För hand i vår atelje i Habo

Material: OEKO-tex certifierad fleece

Storlek: Stor ca 20cm i diameter, Liten ca 14cm i diameter