Njordpet Nötrulle Berikning - Svensktillverkad

  • 119 kr

Njordpet Nötrulle Berikning - SvensktillverkadUpptäck Njords senaste tillskott i vårt sortiment av naturliga tuggben – Nötrulle Berikning. Denna variant är till

I lager.
Lagersaldo: 11
Dela

Njordpet Nötrulle Berikning - Svensktillverkad

Upptäck Njords senaste tillskott i vårt sortiment av naturliga tuggben – Nötrulle Berikning. Denna variant är tillverkad med extra tjock hud och håret har rullats på utsidan för en unik tuggupplevelse.

Nötrulle Berikning är ett handgjort, svenskt kvalitetsprodukt tillverkat av kohud från lokala gårdar. Tack vare att hela huden används, inklusive den exklusiva narvhuden, kladdar tugget mindre och håller längre. Genom att behålla håren kan vi helt utesluta kemikalier från tillverkningsprocessen, vilket ger ett naturligare och hälsosammare tuggben för din hund. Håren bidrar dessutom med extra god smak och fibrer som din hund kommer att älska!

Njordpet nötrullar berikning består av rullad lufttorkad hud och erbjuder det grövsta tugget i vårt sortiment. Perfekt för hundar som älskar ett rejält tuggmotstånd!

Tuggandet stimulerar och hjälper till att hålla tänderna rena från beläggningar. Fördelarna med tuggandet gäller även om det begränsas till 15 – 30 minuter om dagen. Vi rekommenderar därför att tidsbestämma tuggsessionerna samt att hunden hålls under uppsikt med tillgång till färskt vatten när den tuggar.


Storlek: ca 14cm långa

Tillverkade: Sverige

Innehåll: 100% svensk nöthud

Analytiska beståndsdelar: 87% Protein, 10% vatten, 3% råfett, 1% råaska (mineraler) och 1% växttråd (fibrer).