Taros hundsport närproducerad spårlina 10 / 15 meter, 20 mm bred, antislip

  • 299 kr

Taros hundsport närproducerade spårlinor gjorda av gummerat nylonband, vilket gör att det ligger stadigt i handen när ni är ute och spårar.
I lager.
Dela

Taros hundsport närproducerade spårlinor gjorda av gummerat nylonband, vilket gör att det ligger stadigt i handen när ni är ute och spårar, även under blöta förhållanden! Finns i två längder; 10 meter och 15 meter samt hela elva olika färger och tre storlekar på hakar!

Hakar: Svenskhake liten och Pistolhake liten passar bäst till mindre hundar, som tax, sheltie, mindre spetsar (mindre än 15 kg). Dessa passar även till mindre dragiga hundar, om du vill ha en liten hake till din större hund. Pistolhake medium passar bäst till hundar mellan 15-25 kg. Svenskhake stor och Pistolhake stor passar större hundar och för dig med en hund som drar mycket. Triggerhake passar de flesta sorters hundar och är säker på så vis att hunden inte kan få upp den samt att den är enkel att öppna även med grova handskar på.

Längd: 10 eller 15 meter

Bredd: 20 mm

Tillverkas: Efter beställning i Västerhaninge och skickas direkt från Taros Hundsport till dig som kund med spårbart varubrev från Postnord

Leveranstid:3-5 arbetsdagar

Alla koppel sys ihop med extra stark tråd. Då dessa koppel tillverkas efter dina önskemål är det ingen ångerrätt på kopplen.