Svensk Vildsvinshud | Hållbart Tugg

  • 49 kr

Svensk Vildsvinshud | Hållbart TuggGe din hund en smakrik och hälsosam njutning med vår Svenska Vildsvinshud! Perfekt för hundar som älskar att tugga på något r

I lager.
Lagersaldo: 88
Dela

Svensk Vildsvinshud | Hållbart Tugg

Ge din hund en smakrik och hälsosam njutning med vår Svenska Vildsvinshud! Perfekt för hundar som älskar att tugga på något riktigt hårt och hållbart. 

Denna tuggprodukt är varsamt tillverkad av torkad Svensk vildsvinshud, vilket gör den till ett naturligt och nyttigt val för din fyrbenta vän.

Vildsvin är en utmärkt källa till protein och näringsämnen, vilket gör denna produkt idealisk för hundar med allergier eller känsliga magar. Fri från spannmål, konstgjorda färger och smaker, kan du känna dig trygg med att ge din hund det allra bästa.

Den hårda konsistensen på denna tuggpinne främjar god tandhälsa hos din hund. Genom att tugga på produkten rengörs tänderna naturligt och tandköttet masseras, vilket minskar risken för plack och tandsten. Detta bidrar också till att minska dålig andedräkt och främja en frisk munhälsa.

Låt din hund njuta av timmar av underhållning och stimulans med vår hållbara tuggprodukt. 

Observera att tuggprodukter av hud blir mjuka och mycket sega efter ett tag, så lämna aldrig din hund utan uppsikt när den tuggar.

Köp nu och skäm bort din fyrbenta vän med en naturlig delikatess!


Längd: 12-15cm 

Bredd: ca 2 - 5 cm 

Vikt ca 40-50 gram styck

Tuggpass: lång 

Usprung: Sverige

Sammansättning: 100% Vildsvin

Analytiska beståndsdelar:

Råprotein: 57% 

Råfett: 25% 

Fuktighet: 8,1%

Råaska: 1,6%