Nordiska Hjortsticks | 20 cm

  • 59 kr

Förgyll din fyrbenta väns dag med Nordiska Tassars Hjortsticks i mediumstorlek! Dessa ca 20 cm långa tuggpinnar är en ren njutning för hundar som älskar at


I lager.
Dela

Förgyll din fyrbenta väns dag med Nordiska Tassars Hjortsticks i mediumstorlek! 

Dessa ca 20 cm långa tuggpinnar är en ren njutning för hundar som älskar att tugga och utforska nya smaker. Tillverkade med stolthet i Finland, från naturligt hjortskinn och morot, erbjuder vi ett sundare alternativ till konventionella hundgodis. Varje bit av dessa robusta sticks innehåller en kraftfull blandning av protein och fiber, vilket gör dem till en näringsrik och mättande belöning. 

Våra Nordiska Hjortsticks är inte bara en fest för smaklökarna, utan också ett sätt att stärka din hunds tandhälsa genom det naturliga tuggmotståndet de erbjuder. Dessutom är de fria från konstgjorda tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör dem till ett tryggt val för miljö- och hälsovetande husse eller matte. Med varje tugg på dessa dekadenta delikatesser kan du känna dig trygg i vetskapen om att du ger din hund det bästa naturen har att erbjuda. Låt din hund upptäcka den ursprungliga smaken av vildmarken med Nordiska Tassars Hjortsticks - ditt val för en lyckligare och friskare kamrat!

Tillverkade: Finland

Ursprung: Finland

Längd: ca 20cm 

Innehåll: Malt hjort och älghud, morot

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 88%, Råfett: 2%, Råfiber <1%, Råaska 2%, Fuktighet 8,5%