Esmergot Svensktillverkad Schampookaka | Silk and Smooth

  • 169 kr

Esmergot Svensktillverkad Schampookaka | Silk and Smooth är ett miljövänligt schampo som är perfekt för hundar med långhåriga pälsar. Det ger en extra silkeslen

I lager.
Lagersaldo: 2
Dela

Esmergot Svensktillverkad Schampookaka | Silk and Smooth är ett miljövänligt schampo som är perfekt för hundar med långhåriga pälsar. Det ger en extra silkeslen päls och är extremt återfuktande och mjukgörande. Schampot är 100 % naturligt och ekologiskt, handgjort i Sverige och det har tagits stor hänsyn till hundars känsliga hud och luktsinne vid val av ingredienser. Nyckelingredienser är honung, macadamiaolja och sheasmör. Det här hundschampot är mycket återfuktande och skonsamt och passar därför utmärkt för hundar som tvättas ofta.

Tips 1: Silk & Smooth Shampoo är en populär superkombo att använda tillsammans med vårt Deep Clean shampoo (tvätta först med Deep Clean och avsluta sedan med Silk & Smooth).

 

Tips 2: Prova Silk & Smooth på ditt eget hår! Det är magiskt! 

 

Nyckelingredienser: Honung, macadamiaolja, sheasmör

 

3 riktigt bra anledningar att använda schampo i fast form:

  1. När schampot är i koncentrerad fast form tillsätter du själv vattnet vid schamponeringen. Därmed behöver vi inte transportera vatten till oss och sen vidare hem till dig, vilket är snällare mot miljön!


  2.  Vi kan förpacka våra schampon i papper istället för plastflaskor, vilket är bättre för miljön då det både minskar volymen i transporter och minskar plastavfallet.


  3. Schampotvål i fast form är enligt oss och våra kunder mer användarvänligt för dig när du tvättar din hund eller häst.


ANVÄNDNING: För optimal effekt schamponera två gånger. Skölj först de området som ska tvättas, svep över med schampo-kakan och massera upp ett lödder med dina händer lite lätt, skölj och upprepa en andra gång. Denna gång massera varsamt upp ett rikligt lödder och låt ditt djur få en njutbar stund. Skölj noggrant tills all produkt är borta.

Vikt ca: Invägning minimum 90gr (viktvariation 90-105gr)

 

Inci: *Helianthus Annuus Seed Oil, Aqua purificata, *Cocos Nucifiera Oil, Glycerin, *Cera flava, *Butyrospermum parkii, *Macadamia integrifolia seed oil, *Mel, Sodium lactate, *Ricinus communis seed oil, *Lavandula angustifolia oil, *Rosmarinus officinalis leaf oil, *Boswellia Serrata Oil, *Pogostemon *Cablin Leaf Oil


*eco certified ingredients