Svensk Torkad Lammnjure | Lyxigt Hundgodis

  • 99 kr

Svenskt Torkad Lammnjure för Hundar och KatterUtforska en äkta smak av svensk tradition med vårt torkade lammnjure från Nordiska Tassar. Handplockat från svensk

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Svenskt Torkad Lammnjure för Hundar och Katter

Utforska en äkta smak av svensk tradition med vårt torkade lammnjure från Nordiska Tassar. Handplockat från svenska gårdar och varsamt torkat för att behålla dess naturliga näringsämnen och lockande smak, är detta delikata tugg ett utmärkt val för din trogna följeslagare.

Ren och Naturlig Njutning: Vårt torkade lammnjure är skapat med omsorg och är helt fritt från tillsatser, socker och färgämnen. Detta gör det till en hälsosam och naturlig belöning som du kan känna dig trygg med att ge till din fyrbenta vän.

Rik på Protein, Låg i Fett: Lammnjuren är inte bara en utsökt smakupplevelse, den är också hög i protein och låg i fett, vilket är idealiskt för att främja muskelstyrka och en hälsosam vikt hos din hund eller katt. 

Lämplig för Alla Livsstadier: Oavsett om din älskling är en lekfull valp eller en äldre vän som förtjänar lite extra omsorg, är vår torkade lammnjure ett utmärkt val. Dess lättsmälta natur gör den också idealisk för känsliga magar.

Tillverkat: Sverige

Ursprung: Svenskt 

Mängd: ca 90g

Analytiska beståndsdelar: Protein 69% Fett 14% Aska 3% fuktighet 9%