Nordiska Häststicks | 20 cm

  • 59 kr
  • 39 kr

Nordiska Häststicks | 20 cm - Ett smakrikt äventyr för din fyrbenta vänVälkommen till en värld av naturliga och hälsosamma godsaker! Våra Nordiska Häststicks är


I lager.
Dela

Nordiska Häststicks | 20 cm - Ett smakrikt äventyr för din fyrbenta vän

Välkommen till en värld av naturliga och hälsosamma godsaker! Våra Nordiska Häststicks är inte bara tillverkade med kärlek, de är också en hyllning till den orörda nordiska naturen. Varje stick är en unik kombination av premium hästhud och solmogna skogsblåbär, varsamt valda för att ge din hund den bästa belöningen.

Dessa läckerheter är fria från onödiga tillsatser och ger ett naturligt smaklyft som din hund kommer att älska. Med en perfekt storlek på cirka 20 centimeter blir de en idealisk belöning eller mellanmål som stödjer din hunds hälsofrämjande kost.

Med ett lågt fettinnehåll och ett högt proteinvärde bidrar våra sticks till din fyrbenta väns vitalitet och energi. Låt dem uppleva smaken av det vilda Finland med varje tugga – en genuin njutning som speglar Nordiska Tassars kvalitetslöfte.

Tillverkade i hjärtat av Finland, där tradition möter innovation, erbjuder vi dig en produkt som är lika mycket ett kärleksbrev till våra nordiska rötter som den är en fest för ditt husdjurs sinnen.

Ursprung: Finland

Längd: Ca 20 cm

Innehåll: Premium häst- och älghud blandat med skogsblåbär

Analytiska beståndsdelar: Protein 82%, Fiber <1 %, Fett 3% , Aska %