Njordpet Nötrulle | Lyxigt Tuggben - Svensktillverkat

  • 99 kr

Ge din hund en smakfull utmaning med Njords nötrulle – det naturliga tuggbenet som sätter standarden för kvalitet och njutning. Varje nötrulle är kärleksfullt t


I lager.
Dela

Ge din hund en smakfull utmaning med Njords nötrulle – det naturliga tuggbenet som sätter standarden för kvalitet och njutning. Varje nötrulle är kärleksfullt tillverkad för hand av svensk kohud från lokala gårdar och är en smakhöjare som din hund kommer älska. 

Vad gör Njords nötrulle så speciell? Först och främst, de kladdar mindre och håller längre. Detta är möjligt genom att hela huden används, inklusive den exklusiva narvhuden. Detta ger din hund en smakupplevelse som inte kan jämföras med något annat. Men det blir ännu bättre, Njords nötrulle är tillverkad utan kemikalier, tack vare det naturliga håret som behålls på huden. Dessa hår triggar din hunds naturliga instinkter och främjar en sund matsmältning med sitt höga fiberinnehåll. 

Nötrullarna är den grövsta tuggvarianten i vårt sortiment, perfekt för hundar som älskar ett rejält tuggmotstånd. De finns i två storlekar: medium och large, så oavsett om din hund är stor eller älskar en utmaning, har vi något för dem.

Tillverkat: I Sverige

Ursprung: Sverige

Storlek: Ca 14 & 20 cm långa

Innehåll: 100% Svensk nöthud

Analytiska beståndsdelar: 87% Protein, 10% fukt, 3% råfett och 1% råaska (mineraler).