Mini&Bror Svensktillverkad Godisficka | Renskinn

  • 399 kr

Mini&Bror Lyxig Godisficka i RenskinnUpptäck elegansen och funktionaliteten i våra exklusiva godisfickor tillverkade av äkta Nordiskt renskinn. Perfekta förI lager.
Dela

Mini&Bror Lyxig Godisficka i Renskinn

Upptäck elegansen och funktionaliteten i våra exklusiva godisfickor tillverkade av äkta Nordiskt renskinn. Perfekta för hundträning, promenader och hundutställningar, dessa fickor kombinerar stil och användbarhet på bästa sätt.


Unika Egenskaper:

- Material av högsta kvalitet: Tillverkad av hållbart och slitstarkt renskinn, vilket ger en lyxig känsla och långvarig användning.

- Praktiskt magnetknäppe: Enkel att öppna och stänga med ett magnetiskt lås, vilket säkerställer snabb åtkomst till godisarna.

- Mångsidiga fästalternativ: Välj mellan en säkerhetsnål för att fästa fickan på kläderna eller ett band runt midjan för bekväm användning under aktiviteter.

- Lätt att rengöra: Invändigt avtorkbar yta gör att du enkelt kan hålla fickan ren och fräsch.

- Perfekt storlek: Med måtten 10x10 cm rymmer fickan tillräckligt med godis för träningen utan att vara skrymmande.

- Elegant design: Utsmyckad med bling som matchar våra utställningskoppel, vilket ger en snygg och enhetlig look.


Denna godisficka är inte bara en praktisk accessoar, utan även ett stilfullt tillägg till dina hundutställningar. Med den eleganta designen och matchande blinget kommer du och din hund att dra blickarna till er i ringen. Skäm bort dig själv och din fyrbenta vän med det bästa från Nordiska Tassar och gör varje utställning till en framgång.