Mini&Bror närproducerade hundhalsband NORRSKEN

  • 379 kr

Detta närproducerade hundhalsband har ett vackert ekologiskt dekorband i färgerna mörkblå, grön och gul som för tankarna till det magiska fenomenet i norr.I lager.
Dela

Mini&Bror närproducerade hundhalsband NORRSKEN har ett vackert ekologiskt dekorband i färgerna mörkblå, grön och gul som för tankarna till det magiska fenomenet i norr. 

Mini&Bror närproducerade hundhalsband är ett äkta hantverk, tillverkade med kärlek i vår lilla ateljé i Habo. Precis som på vårt övriga sortiment av Mini&Bror, så finner du även återbrukat jeanstyg på dessa hundhalsband. Insidan är fodrad med mjukt återbrukat skinn, som varken sliter på päls eller hud och halsbandet är dekorerat med ekologiskt, handvävt band ifrån Småland. Mini&Bror närproducerade hundhalsband är av nome modell och är ca 4-5 cm breda för att skona hundens hals och nacke och fördela tryck. Vi använder givetvis svetsade D-ringar och kärnan består av slitstarkt polypropylenband.  

Då både skinn och jeans är av återbrukat material så skiljer sig utseendet (ej färg på dekorband) åt på varje enskilt halsband, beroende på vad vi har hemma för tillfället. 

MÅTT: Mät hundens hals och välj en storlek så det blir några cm över i omfång. Tex om hunden har halsmått 27cm välj strl 30

OBS! Storlekarna gäller stängt mått på halsbanden, öppet läge ger ca 8-10cm till