Nordiska Älgsticks | 20 cm

  • 59 kr

Nordiska Älgsticks | MediumLåt din hund uppleva den skandinaviska vildmarken med våra Nordiska Älgsticks! Dessa ca 20 cm långa tuggpinnar är tillverkade av äkta


I lager.
Dela

Nordiska Älgsticks | Medium

Låt din hund uppleva den skandinaviska vildmarken med våra Nordiska Älgsticks! Dessa ca 20 cm långa tuggpinnar är tillverkade av äkta älg- och kronhjortshud, vilket ger en naturnära och rustik smakupplevelse som din hund kommer att älska. Perfekt som en belöning efter träningen eller som ett mumsigt mellanmål.

Våra Älgsticks är inte bara oemotståndligt goda, de är också nyttiga med ett högt proteininnehåll och endast 1% fett. Detta innebär att du kan skämma bort din fyrbenta kompis utan att oroa dig för onödiga kalorier. Varje tuggpinne bidrar till att stärka ditt husdjurs tänder och tandkött samtidigt som den tillfredsställer deras naturliga behov av att tugga.

Ge din hund en bit av det nordiska arvet och känslan av frihet med varje tugga. Välkommen in i Nordiska Tassars familj där vi väljer produkter med omsorg om både miljön och dina djurs hälsa!

Tillverkade: Finland

Ursprung: Finland

Längd: ca 20cm 

Innehåll: Mald älg och kronhjortshud

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 88%, Fett 1% , Råfiber < 1% , Råaska 2%