Om oss

Idén till Nordiska Tassar föddes hösten 2020, utifrån en genuin önskan att få skapa och vara kreativ. Jag ville skapa en slags plattform för närproducerat hantverk & samla småföretagare i Norden på ett ställe. Att det blev just närproducerade produkter till hund & katt, föll sig naturligt då jag själv eftersträvar att hitta det bästa till Barry, Otis, Mira och Siri. Det är alltså jag och mina djur som är Team Nordiska Tassar och vi brinner för att hitta genuina handplockade produkter till er. Därför uppstod även vårt egna märke Mini&Bror med leksaker och accessoarer till både hund och katt. Nu har vi även öppnat upp för genuina och handgjorda produkter ifrån Europa då det även finns väldigt många skickliga småföretagare där.

Hos oss får du alltid service med det lilla extra, bland annat paket som är en glädje att öppna. Jag (Emelie) finns tillgänglig för dig både på mejl och telefon. Har du vägarna förbi Habo så är du mer än välkommen att boka in ett kundbesök hos oss.

Följ oss gärna på både Instagram och Facebook för nyheter, tävlingar, vårt dagliga liv och tips. 

Varmt välkommen ska du vara till Nordiska Tassar // Emelie


Emelie

VD, idéspruta & grundare utav Nordiska Tassar

Barry

Förnämlig chefskatt med koll, noggrann & kräsen


Otis

Superb testare & provsmakare, effektiv & grundlig

Mira

Eminent testare & provsmakare, ett yrväder som tar sin uppgift på största allvarSagt av nöjda kunder!
Att få fin kritik och feedback på sitt företag är en stor grej! 
Därför har vi här valt att dela med oss utav några av de fina ord kunder sagt om oss

Man blir ju så glad bara över att öppna kartongen när man beställer från Nordiska Tassar. Så personligt och genuint, vi älskar Nordiska Tassar och deras personliga engagemang.

 3 Labbemixar 

Hejsan!

Måste bara tacka för Tasseltagsen. Fint inslagna och trevligt brev. Ha det bra 😍 Från en nöjd kund

Lillemor Rubin 


Jag kan varmt rekommendera Nordiska Tassar! Det är ett helt underbart litet företag, personligt och verkligen ser dig som kund. Undrar man över något så finns de bara ett "klick bort" för att svara på frågor och är väldigt måna om att du som kund ska bli nöjd. Beställer du från Nordiska Tassar så kommer dina produkter varsamt packade i ett superfint paket med en personlig hälsning. Hoppas att fler upptäcker detta fina företag

Maria Pettersson