Mini&Bror närproducerat MULTIBÄLTE

  • 399 kr

Ett närproducerade multibälte, skapat med kärlek och kreativitet i vår lilla ateljé i Habo, nu har du plats med allt till hundpromenadenI lager.
Dela

Nu är det här, världens bästa, närproducerade multibälte, skapat med kärlek och kreativitet i vår lilla ateljé i Habo. Tack vare Mini&Bror multibälte har du nu allt på plats inför promenaden på ett smidigt sätt. 

Precis som på vårt övriga sortiment av Mini&Bror, så finner du även återbrukat jeanstyg i dessa multibälten och de är alla dekorerade med likadana ekologiska dekorband som Mini&Bror halsbanden. Varje multibälte har 2 praktiska, dolda fickor baktill med plats för tex. mobil och nycklar och 3-4 fickor framtill (beroende på jeansmodell) med plats för tex. godis och bajspåsar. Mini&Bror multibälte är ställbart baktill och finns i storlekarna S, M, L och XL. Multibältet knäpps på plats med jeansknappen, sitter skönt på höften och glider ej omkring, tack vare den breda jeanslinningen och den ställbara delen i polypropylenband. 

Storleksguide:Då jeanstyget är av återbrukat material så skiljer sig utseendet (ej färg på dekorband) och fickornas mått åt på varje enskilt multibälte, beroende på vad vi har hemma för tillfället.