Svensk Getvom | Läckert seg till din hund | 100g

  • 149 kr

Förgyll din fyrbenta väns dag med Svensk Getvom - en riktig delikatess som är lika näringsrik som den är läcker! Våra mjuksega tuggstänger på 100 gram är inte b

I lager.
Lagersaldo: 11
Dela

Förgyll din fyrbenta väns dag med Svensk Getvom - en riktig delikatess som är lika näringsrik som den är läcker! Våra mjuksega tuggstänger på 100 gram är inte bara en fröjd för smaklökarna, utan också utmanande för din hund. Perfekt för att stimulera både kropp och knopp! Varje stång är unikt formad och varierar mellan 12-17 cm i längd, samt i tjocklek, vilket ger din hund en spännande och varierad tuggupplevelse. Och trots att de är lätta, levererar de stor valuta för pengarna. 

Möjlighet att klippa stängerna i mindre bitar, - perfekt för träning och positiv förstärkning. Dessutom är Svensk Getvom ett utmärkt val för allergiska eller känsliga hundar tack vare dess naturliga sammansättning. Den kraftfulla doften och smaken kommer garanterat att locka till sig din hunds uppmärksamhet, samtidigt som den segfluffmjuka konsistensen erbjuder en crunchig tillfredsställelse som hundar älskar. 

Men Svensk Getvom är mer än bara gott - det är också nyttigt! Innehållet av enzymer främjar en sund mage och tarmflora, bidrar till att balansera bakteriefloran och är fullspäckat med protein. Allt detta kommer från naturliga ingredienser som du kan lita på Välkommen in i Nordiska Tassars värld av smakrika och hälsofrämjande godsaker för din fyrfota familjemedlem!

Ursprung: Svenska gårdar

Sammansättning: 100% Svensk getvom

Analytiska komponenter:
Råprotein 74%
Råfett 6,2%