Svenskt Torkat Lammhjärta | Knaprigt Hundgodis

  • 99 kr

Svenskt Torkat Lammhjärta för Hundar och KatterGe din fyrbenta vän en smakupplevelse som inte bara är god utan även näringsrik med vårt svenska torkade lammhjär

I lager.
Lagersaldo: 1
Dela

Svenskt Torkat Lammhjärta för Hundar och Katter

Ge din fyrbenta vän en smakupplevelse som inte bara är god utan även näringsrik med vårt svenska torkade lammhjärta från Nordiska Tassar. Tillverkat av noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet, är detta godbiten som kommer att få din hund eller katt att vifta på svansen eller spinna av lycka.

Naturlig Njutning: Vårt torkade lammhjärta är helt fritt från tillsatser, socker och färgämnen, vilket gör det till en hälsosam och naturlig belöning för din älskling.

Rik på Näringsämnen: Lammhjärtat är en utmärkt källa till protein och essentiella näringsämnen som bidrar till en balanserad kost och främjar en stark och frisk kropp. Dess låga fetthalt gör det också lämpligt för äldre eller kastrerade hundar som behöver en skonsam men näringsrik diet.

Hälsosamt Godis: Perfekt som belöning under träning eller som en välsmakande mellanmål, det torkade lammhjärtat är lämpligt för hundar och katter i alla åldrar och storlekar.

Analytiska beståndsdelar: Protein:77%, Råfett 9%, Aska:2% Fuktighet 9%

Tillverkat: Sverige 

Ursprung : Sverige 

Mängd: ca 90g